Stocare date online / Cloud services

Cloud computing utilizează internetul pentru a găzdui date și programe într-o locație descentralizată, virtuală. Serverele Cloud utilizează mai multe mașini, permițând stocarea online a informațiilor în siguranță și fără a se baza pe nici un fel de hardware.

Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la defecțiunile mecanice care duc la o pierdere catastrofică a datelor. De asemenea, înseamnă că nu trebuie să vă ingrijorati dacă aveți suficient spațiu pentru servere sau plătiți spațiu pe care nu-l folosiți – nivele de gazduire cloud sunt adaptate la nevoile dvs. și oferă o soluție sigură și accesibilă pentru o afacere de orice dimensiune.

Cloud computing utilizează mai multe mașini răspândite în diferite centre de date separate pentru o platformă cloud hosting stabilă și fiabilă. Romsys Serv te poate ajuta cu alegerea solutiei potrivite, cu instalarea dar si cu monitorizarea permanenta a siguranței și performanței acesteia, rezolvând problemele înainte ca acestea să apară pentru a vă asigura că sistemele IT sunt la zi și în siguranță.

Pentru soluții personalizate pentru securitatea datelor dvs. și pentru nevoile de servicii IT:[popup_anything id=”321″]

YoutubeTwitterFacebookE-mailContacteaza-neLinkedin