Consultanta / dezvoltare retele

Afacerea dvs. se bazează pe rețeaua interna sau pe intranet ca o parte vitală a fluxului de lucru – de la deținerea de informații importante la activarea comunicării și a colaborării.

Aveți nevoie ca rețeaua dvs. să fie fiabilă și sigură, iar orice problemă trebuie rezolvată rapid, astfel încât afacerea dvs. să nu fie afectată si pierderile de profit minimizate.

Serviciile noastre includ:

Proiectare si realizare retele date/voce

Securitatea retelei

Monitorizarea rețelei

Stocare în rețea

Repararea și restaurarea rețelei

Oferim solutii cloud si putem stabili si mentine o retea virtuala privata pentru afacerea dumneavoastra. De la configurația routerului și echilibrarea încărcării până la planificarea strategică a actualizărilor de rețea și a analizei performanței, oferim suport complet pentru rețele de servicii pentru întreprinderi de orice dimensiune.

În cazul în care comunicațiile dvs. de rețea sunt compromise de întreruperile de alimentare, deteriorarea fizică sau modificările accidentale, vă puteți baza pe Romsys Serv pentru repararea rețelelor.

De-a lungul timpului,am proiectat, implementat și menținut zeci de rețele pentru întreprinderi mici și mijlocii într-o mare varietate de sectoare de activitate. Știm cum să diagnosticăm, să depanăm și să reparăm toate tipurile de probleme de rețea pentru a restabili performanța și a optimiza securitatea.

Pentru orice întrebări sau pentru a afla mai multe despre modul în care va putem oferi suportul pentru rețea:[popup_anything id=”321″]

YoutubeTwitterFacebookE-mailContacteaza-neLinkedin