Despre noi

Informatii companie

Romsys Serv este o organizatie cu capital integral privat roman infiintata in 1998 din dorinta de a imbina cunostinte manageriale si ingineresti cu energie si curaj. Obiectul de activitate principal este: Întretinerea si repararea masinilor de birou, de contabilizat si a calculatoarelor. De-a lungul timpului, activand in domeniul I.T. ( Tehnologia informatiilor), ne-am diversificat permanent activitatea, ne-am adaptat, ne-am imbunatatit serviciile. In prezent oferta noastra acopera: Reparatii si asistenta IT,  asamblare si comercializare de calculatoare personale, servere, statii grafice, notebook-uri, tablete, telefoane inteligente, storage-uri, echipamente de retea si telecomunicatii, imprimante, consumabile (cartuse si refiluri) pentru imprimante, copiatoare, piese de schimb pentru tehnica de calcul.

Romsys Serv înțelege nevoile și provocările întreprinderilor mici, profesioniștilor și utilizatorilor individuali de computer. Serviciile noastre de asistență IT, mentenanta a sistemului informatic sau de întreținere a rețelei vor reduce la minimum orele de nefuncționare, vă vor rezolva problemele si va vor feri de amenintarile actuale și, cel mai important, vă vor permite să va concentrati doar pe afacerea dv.

Cu 20 ani de experiență în domeniul tehnologiei informației, tehnicienii noștri sunt întotdeauna gata să vă susțină. Ne străduim să îmbunătățim viața clienților noștri prin stilul nostru de management proactiv și abordarea sistematică de rezolvare a problemelor IT.

Suportul IT pe care vă puteți baza este acordat de tehnicieni experimentați si competenti care știu exact cum sa rezolve problemele dumneavoastra si alaturi de respectul, integritatea și onestitate autentică sunt caracteristicile cele mai importante pentru echipa tehnică a Romsys Serv. Aceste valori ne îndrumă în fiecare zi, deoarece echipa noastră de profesioniști experimentați se străduiește să facă o experiență puternică și pozitivă pentru clienții noștri.  Prețurile noastre sunt corecte si fara taxe ascunse. Serviciile sunt adaptate fiecarui client si preturile sunt flexibile, echilibrate tin cont de dimensiunea firmei si de utilizatorul serviciului.

In cei 20 ani am rezolvat cu succes mii de incidente It, am raspuns provocarilor diverse si complexe si am reusit sa fim furnizor de servicii si echipamente pentru sute de companii de la cele mai mari, multinationale sau institutii ale statului pana la intreprinderi mici sau chiar utilizatori individuali.

Dati-ne problema tehnica a dumneavoastra si noi o vom rezolva!

Pentru a primi o oferta sau pentru a programa un serviciu:[popup_anything id=”321″]

YoutubeTwitterFacebookE-mailContacteaza-neLinkedin