Despre noi

Informatii companie

ROMSYS SERV este o organizatie cu capital integral privat roman infiintata in 1998 din dorinta de a imbina cunostinte manageriale si ingineresti cu energie si curaj. Obiectul de activitate principal este: Întretinerea si repararea masinilor de birou, de contabilizat si a calculatoarelor.

De-a lungul timpului, activand in domeniul I.T. ( Tehnologia informatiilor), domeniu aflat in permanenta evolutie: ne-am diversificat permanent activitatea, ne-am adaptat, ne-am imbunatatit serviciile. In prezent oferta noastra acopera: asamblare si comercializare de calculatoare personale, servere, statii grafice, notebook-uri, tablete, telefoane inteligente, storage-uri, echipamente de retea si telecomunicatii, imprimante, consumabile (cartuse si refiluri) pentru imprimante, copiatoare, piese de schimb pentru tehnica de calcul.

Misiunea firmei este de a oferi cunostintele si experienta noastra in domeniul tehnicii de calcul de la simpla vanzare de echipamente pana la „solutii inteligente la cheie” care se adreseazã nemijlocit clientilor finali, atât persoane fizice, cât si firme care considera importante in activitatea lor: calitatea si parteneriatul de lunga durata.

ROMSYS SERV de 20 ani pune accent deosebit pe dezvoltarea unei relatii de durata cu clientii si furnizorii considerând seriozitatea si buna credinta unele dintre atuu-rile ei. Organizatia ROMSYS SERV si-a stabilit, documentat, implementat si isi mentine un sistem propriu de management al calitatii si isi imbunatateste continuu functionarea efectiva in concordanta cu cerintele ultimelor standarde de calitate.

Cultura calitatii ROMSYS SERV consta in constientizarea intregului personal cu privire atat la importanta respectarii cerintelor clientilor, ale pietei si ale reglementarilor aplicabile cat si cu privire la responsabilitatile individuale privind calitatea activitatilor si proceselor in care este implicat si la rolul activ pe care il are in imbunatatirea continua a proceselor determinante pentru calitate si in manifestarea profesionalismului;