Securitate IT

Pentru a vă personaliza serviciile IT gestionate, acordăm timp pentru a înțelege prioritățile de arhitectură a rețelei și de date și de recuperare a aplicațiilor.

 

Prioritatile noastre cand vine vorba de securitate it constau in:

Stabilirea și întreținerea unui firewall

Instalare, actualizare și monitorizare software antivirus

Configurarea și gestionarea accesului

Alegerea unei solutii de backup si cloud

Testarea preventiva a solutiei

Imbunatatirea continua a solutiei

               Firewall-ul este prima linie de apărare împotriva software-ului rău intenționat și a amenințărilor de hacking. Pentru a fi eficiente, firewall-urile trebuie configurate corespunzător și actualizate permanent. Deoarece securitatea întregii dvs. rețele este on-line, trebuie să încredințați gestionarea firewall-ului pentru profesioniștii cu experiență IT.

Firewall-urile creează o barieră între rețeaua dvs. și traficul de intrare. Pachetele de date trebuie să respecte anumite reguli și / sau să îndeplinească specificațiile pentru a fi considerate sigure și permise prin intermediul porturilor deschise.

Deoarece amenințările malware și hacking evoluează mereu, regulile și protocoalele de securitate trebuie să țină pasul … dar paravanul de protecție nu o face automat. Aveti nevoie de un  profesionist IT –Romsys serv va poate oferi managementul firewall-ului pentru a continua (re) configura „barierele” și pentru a defini și actualiza regulile aplicate pentru a bloca sau a permite traficul.

               Sistemele antivirus funcționează prin scanarea aparatului pentru programe periculoase și prin plasarea în carantină a acestora, astfel încât acestea să nu poată afecta sistemul dvs. Programele protejate includ:viruşii,troienii,malware,Adware;

Ca parte a serviciilor oferite de Romsys serv va  oferă monitorizarea și întreținerea software-ului antivirus pe mașinile dvs. de afaceri. Având un rol activ în prevenirea intruziunilor prin coduri și programe rău intenționate, vă putem ajuta să vă păstrați siguranța, siguranța și funcționarea fără probleme a infrastructurii de afaceri.

Noi amenințări sunt create tot timpul de către hackeri și alți utilizatori interesați de încălcarea securității datelor. Aceasta înseamnă că protecția virușilor depășește, în cel mai bun caz, numai protecția parțială împotriva amenințărilor pe care un sistem le-ar putea întâmpina online. Informațiile dvs. de afaceri sensibile merită protecție împotriva oricărei amenințări cunoscute – și pentru aceasta, veți avea nevoie de o protecție antivirus care să fie completă și actualizată.

               Monitorizarea constantă și susținerea sunt ceea ce ne distinge de alte companii de IT.. Nu așteptăm până când aveți o problemă – ca un virus – înainte de a intra în ajutor. În schimb, vom face ceea ce putem pentru a preveni apariția problemelor, indiferent dacă aceasta înseamnă monitorizarea sistemului dvs. pentru activități suspecte sau furnizarea tuturor actualizărilor necesare pentru a vă asigura că protecția antivirus este complet actualizată.

Soluțiile noastre de backup implică întotdeauna realizarea unei copii complete a serverului dvs. stocate în siguranță atat in interiorul site-ului cat si în afara site-ului , care poate fi accesată prin intermediul cloud computing privat, astfel încât să puteți relua imediat operațiile de oriunde.

Pentru soluții personalizate pentru securitatea datelor dvs. și pentru nevoile de servicii IT:

Contactați-ne

Mobil:                  +40722205825
Telefon/Fax:        +40212102178
Mail: office@sys.ro