Securitate IT

Erori de configurare, actualizari are aplicatiilor sau sistemelor de operare nefinalizate (sau neefectuate) sau lacunele de securizare reprezinta amenintari serioase asupra echipamentelor companiei dumneavoastra fie ele servere, PCuri (sau laptopuri) si echipamente mobile (smartphoneuri, tablete, etc).

Pentru companii de dimenisuni medii si mici aceste sincope in securitatea IT pot duce la intreruperi costisitoare din functionare (a echipamentelor sau uneori si a intregii companii), date compromise sau pierdute, etc.

Astazi (datorita cresterii performantelor echipamentelor dar si a „performantelor” aplicatiilor si / sau persoanelor rau intentionate) metodele traditionale de protectie nu mai pot proteja o companie in totalitate, este nevoie de sisteme avansate de protectie care sa ofere informatii in timp real despre securitatea sistemelor dumneavoastra (servere, laptop-uri, pc-uri, smartphone-uri, mobile, etc) , sa remedieze automat vulnerabilitatile software si sa asigure protejarea echipamentelor de amenintarile existente dar si viitoare.

Pe langa evaluarea securitatii IT in compania dumneavoastra specialistii din echipa noastra pot dezvolta, implementa si mentine o solutie activa de protectie cat si pot dezvolta strategii adaptabile pentru a combate activarea sau extinderea atacurilor „rau-voitoare” (malware, spyware, etc.).

Amenintarile la securitatea IT ale companiei dumneavoastra evolueaza constant – fiti siguri ca ne aveti alaturi de dumneavoastra, un partener care va poate ajuta cu succes sa le combateti !