Securitate IT

Atacurile cibernetice au crescut considerabil în ultimii ani, iar conform unor rapoarte Europol, infracțiunile comise în spațiul cibernetic provoacă pagube anual de peste 1 trilion de dolari.

Pentru a preveni producerea de pagube importante pentru afacerea dumneavoastra sau chiar pierderi personale trebuie sa aveti in vedere analiza  retelei sau a computerului de catre specialisti si adoptarea unor masuri care vor elimina sau limita riscul.

Pentru a gasi solutia de securitate IT de care aveti nevoie, acordăm timp pentru a înțelege arhitectura rețelei de date și a aplicațiilor si va oferim solutii personalizate, adaptate perfect marimii afacerii si in acord cu cerintele actuale de securitate.

Prioritatile noastre pentru cresterea securitatii retelei constau in:

Stabilirea și întreținerea unui firewall

Instalare, actualizare și monitorizare a unui software antivirus

Configurarea și gestionarea accesului

Alegerea unei solutii de back-up si cloud

Testarea preventiva a solutiei

Imbunatatirea continua a solutiei

               Firewall-ul este prima linie de apărare împotriva software-ului rău intenționat (malware) și a amenințărilor de hacking. Pentru a fi eficiente, firewall-urile trebuie configurate corespunzător și actualizate permanent. Deoarece securitatea întregii dvs. rețele este on-line, trebuie să încredințați gestionarea firewall-ului pentru profesioniștii cu experiență IT.

Firewall-urile creează o barieră între rețeaua dvs. și traficul de intrare. Pachetele de date trebuie să respecte anumite reguli și / sau să îndeplinească specificațiile pentru a fi considerate sigure și permise prin intermediul porturilor deschise.

Deoarece amenințările malware și hacking evoluează mereu, regulile și protocoalele de securitate trebuie să țină pasul … dar paravanul de protecție nu o face automat. Aveti nevoie de un  profesionist IT –Romsys Serv va poate oferi managementul firewall-ului pentru a continua (re) configura „barierele” și pentru a defini și actualiza regulile aplicate pentru a bloca sau a permite traficul.

               Sistemele antivirus funcționează prin scanarea computerului pentru programe periculoase și prin plasarea în carantină a acestora, astfel încât acestea să nu poată afecta sistemul dvs. Programele vizate de antivirus includ: viruşii,troienii,malware,Adware;

Ca parte a serviciilor oferite de Romsys Serv va  oferă monitorizarea și întreținerea software-ului antivirus pe calculatoarele dumneavoastra. Având un rol activ în prevenirea intruziunilor prin coduri și programe rău intenționate, vă putem ajuta să vă păstrați siguranța și funcționarea fără probleme a infrastructurii de afaceri.

Noi amenințări sunt create tot timpul de către hackeri și alți utilizatori interesați de încălcarea securității datelor. Aceasta înseamnă că protecția virușilor depășește, în cel mai bun caz, numai protecția parțială împotriva amenințărilor pe care un sistem le-ar putea întâmpina online. Informațiile dvs. de afaceri sensibile merită protecție împotriva oricărei amenințări cunoscute – și pentru aceasta, veți avea nevoie de o protecție antivirus care să fie completă și actualizată.

Configurarea si gestionarea accesului. Multe atacuri privind securitatea rețelei provin din interiorul ei. Atacurile interne se referă la furt de parole (care pot fi utlizate sau vândute), spionaj industrial, angajați nemulțumiți care tind in a cauza daune angajatorului, sau utilizare necorespunzătoare. Concepem proceduri specifice si personalizate in functie de specificul echipamentelor, a retelei, a utilizatorior pentru a mimimiza riscurile in cazul unui atac intern.

               Monitorizarea constantă și susținerea sunt ceea ce ne disting de alte companii de IT. Nu așteptăm până când aveți o problemă – de exemplu un virus – înainte de a oferi  ajutor.

Vom face ceea ce putem pentru a preveni apariția problemelor, indiferent dacă aceasta înseamnă monitorizarea sistemului dvs. pentru activități suspecte sau furnizarea tuturor actualizărilor necesare pentru a vă asigura că protecția antivirus este eficienta.

Soluțiile noastre de back-up implică întotdeauna realizarea unei copii complete a serverului dvs. stocate în siguranță atat in interiorul sediului cat si în afara acestuia , care poate fi accesată prin intermediul cloud computing privat, astfel încât să puteți relua imediat operațiile de oriunde.

Imbunatatirea continua Solutiile oferite vor fi urmarite si adaptate permanent pentru a corespunde amenintarilor din ce in ce mai agresive.

Pentru soluții personalizate pentru securitatea datelor dvs. și pentru nevoile de servicii IT:[popup_anything id=”321″]

YoutubeTwitterFacebookE-mailContacteaza-neLinkedin