Servicii

Cateva din serviciile pe care le oferim

 • Securitate IT

  data-security-icon-bigErori de configurare, actualizari are aplicatiilor sau sistemelor de operare nefinalizate (sau neefectuate) sau lacunele de securizare reprezinta amenintari serioase asupra echipamentelor companiei dumneavoastra fie ele servere, PCuri (sau laptopuri) si echipamente mobile (smartphoneuri, tablete, etc).

 • Mentenanta si ajutor tehnic de specialitate

  maintenance-icon-128Serviciile de mentenanta si ajutor tehnic oferita de echipa noastra sunt gandite astfel incat sa acopere toate necesitatile unei companii incluzand situatii critice, care pot determina oprirea din activitate.

 • Consultata si dezvoltare de retele

  network-iconO retea locala, virtuala, internet, conexiuni telefonice, voce prin internet toate pot sa dezvolte compania dumneavoastra prin accesul sigur si rapid la informatii, la datele dumneavoastra, la clienti si furnizori.

 • Salvari si recuperari de date 

  data_recovery-437713-1293431924Datele sunt astazi forta vitala pe care sunt construite companiile. Orice companie are nevoie de o strategie de backup (sau de recuperare) a datelor pentru a se asigura ca datele de importanta critica sunt disponibile si accesibile de fiecare data cand este nevoie.

 • Stocare de date online si servicii cloud

  cloud-data-storageO companie performanta are nevoie astazi de o infrastructura “agila” care sa se poata schimba o data ce schimbarile in strategiile economice si logistice o cer. Aceasta flexibilitate cere un nivel ridicat de scalabilitate a echipamentelor, compania noastra punandu-va la dispozitie solutii de stocare care se pot imbunatati la preturi extrem de competitive.