Mentenanta / ajutor tehnic

Serviciile de mentenanta si ajutor tehnic oferita de echipa noastra sunt gandite astfel incat sa acopere toate necesitatile unei companii incluzand situatii critice, care pot determina oprirea din activitate.

Procedurile optimizate de catre specialistii echipei noastre sunt concepute pentru a remedia in cel mai scurt timp posibil toate problemele IT cu care se poate confrunta compania dumneavoastra.

Cu specialisti experimentati si cu solutiile de ultima generatie oferite de echipa noastra va putem asigura de solutionarea oricarei probleme cu care utilizatorii din compania dumneavoastra s-ar confrunta.

Oferim asistenta tehnica multi-marca (reparatii, reconditionari, servicii profesionale de intretinere echipamente IT), servicii de asistenta de la distanta (remote) cat si la sediul dumneavoastra (on site), consultanta in achizitii atat pentru echipamente noi cat si pentru imbunatatirea celor existente (upgrade).

Va oferim servicii de diagnosticare si consultanta astfel incat sa va asiguram imbunatatirea disponibilitatii datelor dumneavoastra (reducerea „down-time”-ului) cat si imbunatatirea echipamentelor dumneavoastra la costuri cat mai mici.

Echipa noastra va ofera toate serviciile necesare pentru a eficientiza si asigura functionarea ireprosabila a echipamentelor IT din companie pentru ca dumneavoastra sa va puteti concentra pe cresterea economica a acesteia fara sa fiti distras de aspectele tehnice si de siguranta din mediul IT.